10.01

броят

архив

контакт

връзки

за нас

 

2006

    БЮЛЕТИН ЗА СЛУЖЕБНО ПОЛЗВАНЕ

Зорница Кънчева

ЖИЦИ И ВИНИЛ

Сред имената, които задължително трябва да влязат в личния ти парти календар, е това на Миро Пъзела. Не се чуди, ако досега не си го забелязвал в програмата на любимите ти клубове.

Миро има толкова много партизански никнеймове, че дори ЦРУ би се объркало в идентифицирането им. За партитата в София 26 е запазената марка 54ЕW@, която гарантира не просто обикновен диджейски сет. Под това име Миро пуска авторска музика, като комбинира винил с живи инструменти - бас, китари, клавир, перкусии. Негов съучастник е и MC Ръсти, който вече има доста сериозно присъствие в лайфовете на Миро.

За по-камерните нощи в Bizarre Миро е избрал псевдонима Da Bear. Там обичайният сет е забъркан от трип-хоп, брейкбийт, дъб, дръм енд бейс. "Не мога да кажа, че имам любими диджеи. TB, който беше в София, за мен е най-добрият в дръм енд бейса. Много харесвам Дона, която е идвала много пъти във Варна. Тя налага един стил, който ми допада - смесва брейкбиийт с хип-хоп. Този диджей, който е на моята вълна, той ми е любим", споделя Миро.

Ножицата на личните му музикални пристрастия се разкрачва от ейсид джаз до хардкор, но мечтата му е да прави нещо от типа на Крюгер енд Дорфмайстер и Тийвъри корпорейшън.

 
  
ОБРАТНО
  

stalker.bg

 
 
 
 
 
 
 
 

© Copyright 2005 - Stalker Project - Studio IDA