stalker.bg

БЮЛЕТИН ЗА СЛУЖЕБНО ПОЛЗВАНЕ
ЗА НАС
   броят
   архив
   автори
   връзки
   контакт
   за нас


Кои сме ние от А3? Група приятели, които могат да бъдат стряскащо сериозни в несериозните неща, вършени в служебно и неслужебно време. По служба и по съвест всеки от нас е свързан с идеята за достойнството на регионалната култура. И нашият регионален избор е Варна.

Няма нищо случайно в това, че издател на електронният А3 е Сталкер холдинг. В последните 11 години сталкеризмът стана признат факт в артистичния живот на морския град. Защото ръката или по-скоро рамото на воденото от Димитър Трайчев студио за графичен дизайн наложи изискванията на високия професионализъм в знаковите за Варна културни събития. Само за 2003 това са Fete de la musique, Джаз фестът, музикалният фестивал "Варненско лято", театралният фестивал "Варненско лято", фестивалът на пластичните изкуства "Август в изкуството". Постоянно е и сътрудничеството на студиото с регионалните културни институти - варненския драматичен театър "Стоян Бъчваров", Варненското оперно-филхармонично дружество и Регионалния исторически музей.

Край на изброяванията! Най-важното, което искам да ти кажа, приятелю читател, е друго - ние в А3 искаме за нас да прерасне в за вас. Бюлетинът с подвеждащия гриф за служебно ползване е отворен за твоите текстове и снимки, вписващи се в профила на изданието.

Затова влизай смело в страница КОНТАКТ. Чакам поща!

Нина Локмаджиева, редактор

 

 

 

 

 
 

© Copyright - Stalker Project - Studio IDA